Ei niin kehnoo akkaa, ettei ukkojaan elätä.

Käsitteellä vahva nainen ei tarkoiteta ilkeyttä, pahansisuisuutta tai halua panna toiset matalaksi. Paremminkin vahva nainen on kyllä sisukas, mutta ei siedä ilkeyttä eikä salli toisten(halutessasi voit lukea miesten) panna häntä matalaksi.

Vahva nainen kykenee sietämään epävarmuutta, hän tietää että elämään kuuluu pettymyksiä ja vastoinkäymisiä. Vahva nainen ei pelkää sanoa mielipiteitään ja kantaa vastuun teoistaan.

Vahva nainen kykenee hyväksymään oman epätäydellisyytensä eikä yritä peitellä virheitään. Virheitä tehdessään vahva nainen osaa pyytää anteeksi.

Vahva nainen nauttii haasteista ja on valmis ottamaan vastaan mitä elämä antaa, tietäen kuitenkin, että hän itse on vastuussa omasta elämästään ja onnestaan. Vahva nainen seisoo pystypäin ongelmien edessä eikä pakene. Vahva nainen pyrkii mieluummin ratkaisemaan ongelmat kuin välttelemään niitä.

Vahva nainen kykenee selviytymään kriiseistä. Vahvalla naisella on elämänkokemusta ja taitoa käyttää apunaan monipuolisesti erilaisia kriisistä selviytymistä tukevia tekijöitä(esim sosiaalinen verkosto, tiedonkäsittelytaidot.

Vahva nainen luottaa itseensä ja siihen että elämä kantaa! 

 


 

Mihin ei piru kerkii itte, lähettää se pahan ämmän.

Vaatteet tekevät miehen...  nainen on nainen vaatteittakin.